Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 12 gevonden artikelen
 
 
  The effects of interesterification on physical and sensory attributes of butterfat and butterfat–canola oil spreads
 
 
Titel: The effects of interesterification on physical and sensory attributes of butterfat and butterfat–canola oil spreads
Auteur: Rousseau, Dérick
Marangoni, Alejandro G
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 31 (1998) nr. 5 pagina's 8 p.
Jaar: 1998
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland