Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Laboratory-made Kishk from wheat, oat and barley: 2. Compositional quality and sensory properties
 
 
Titel: Laboratory-made Kishk from wheat, oat and barley: 2. Compositional quality and sensory properties
Auteur: Tamime, A.Y
Muir, D.D
Barclay, M.N.I
Khaskheli, M
McNulty, D
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 30 (1997) nr. 5 pagina's 8 p.
Jaar: 1997
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland