Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 11 gevonden artikelen
 
 
  A comparison of oil and fat content in oilseeds and ground beef—using supercritical fluid extraction and related analytical techniques 1 1 Names are necessary to report factually on available data; however, the USDA neither guarantees nor warrants the standard of the product, and the use of the name by USDA implies no approval of the products to the exclusion of others that may also be suitable.
 
 
Titel: A comparison of oil and fat content in oilseeds and ground beef—using supercritical fluid extraction and related analytical techniques 1 1 Names are necessary to report factually on available data; however, the USDA neither guarantees nor warrants the standard of the product, and the use of the name by USDA implies no approval of the products to the exclusion of others that may also be suitable.
Auteur: Taylor, Scott L.
Eller, Fred J.
King, Jerry W.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 30 (1997) nr. 5 pagina's 6 p.
Jaar: 1997
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 11 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland