Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 11 gevonden artikelen
 
 
  The effects of various culinary treatments on the pigment content of green beans (Phaseolus vulgaris, L.)
 
 
Titel: The effects of various culinary treatments on the pigment content of green beans (Phaseolus vulgaris, L.)
Auteur: De La Cruz-Garcı́a, Carlos
González-Castro, Marı́a José
Oruña-Concha, Marı́a José
López-Hernández, Julia
Simal-Lozano, Jesús Ángel
Simal-Gándara, Jesús
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 30 (1997) nr. 10 pagina's 5 p.
Jaar: 1997
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland