Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Hot-processing and elevated temperature conditioning influences on lamb cooking properties, palatability attributes, and consumer acceptance
 
 
Titel: Hot-processing and elevated temperature conditioning influences on lamb cooking properties, palatability attributes, and consumer acceptance
Auteur: Jeremiah, L.E.
Tong, A.K.W.
Gibson, L.L.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 30 (1997) nr. 1 pagina's 9 p.
Jaar: 1997
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland