Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Accelerated ripening of low fat Ras cheese by attenuated lactobacilli cells
 
 
Titel: Accelerated ripening of low fat Ras cheese by attenuated lactobacilli cells
Auteur: Kebary, K.M.K.
Khader, A.E.
Zedan, A.N.
Mahmoud, S.F.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 29 (1996) nr. 8 pagina's 9 p.
Jaar: 1996
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 14 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland