Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Amino acids and in vitro protein digestibility changes in green asparagus (Asparagus officinalis, L.) during growth and processing
 
 
Titel: Amino acids and in vitro protein digestibility changes in green asparagus (Asparagus officinalis, L.) during growth and processing
Auteur: López, G.
Ros, G.
Rincón, F.
Ortuño, J.
Periago, M.J.
Martínez, M.C.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 29 (1996) nr. 7 pagina's 9 p.
Jaar: 1996
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 19 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland