Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Porosity in cooked beef from controlled atmosphere packaging is caused by rapid CO2 gas evolution
 
 
Titel: Porosity in cooked beef from controlled atmosphere packaging is caused by rapid CO2 gas evolution
Auteur: Bruce, H.L.
Wolfe, F.H.
Jones, S.D.M.
Price, M.A.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 29 (1996) nr. 2 pagina's 5 p.
Jaar: 1996
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland