Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Texture-structure relationships in foamed dairy emulsions
 
 
Titel: Texture-structure relationships in foamed dairy emulsions
Auteur: Stanley, D.W.
Goff, H.D.
Smith, A.K.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 29 (1996) nr. 1 pagina's 1-13
Jaar: 1996
Inhoud:
Uitgever: Canadian Institute of Food Science and Technology
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland