Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Lipid oxidation in meats of omega-3 fatty acid-enriched broiler chickens
 
 
Titel: Lipid oxidation in meats of omega-3 fatty acid-enriched broiler chickens
Auteur: O'Keefe, S.F.
Proudfoot, F.G.
Ackman, R.G.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 28 (1995) nr. 4 pagina's 8 p.
Jaar: 1995
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland