Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Gelation properties of fatty fish processed with or without added sodium chloride, cryoprotectants and antioxidants
 
 
Titel: Gelation properties of fatty fish processed with or without added sodium chloride, cryoprotectants and antioxidants
Auteur: Bakir, Hussain M.
Hultin, Herbert O.
Kelleher, Stephen D.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 27 (1994) nr. 5 pagina's 7 p.
Jaar: 1994
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland