Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Heat-induced gelation of the mixtures of α-lactalbumin and β-lactoglobulin in the presence of glutathione
 
 
Titel: Heat-induced gelation of the mixtures of α-lactalbumin and β-lactoglobulin in the presence of glutathione
Auteur: Legowo, Anang Mohamad
Imade, Tamotsu
Hayakawa, Shigeru
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 26 (1993) nr. 2 pagina's 6 p.
Jaar: 1993
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland