Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Effect of salt concentration and temperature on heat-induced aggregation and gelation of fish myosin
 
 
Titel: Effect of salt concentration and temperature on heat-induced aggregation and gelation of fish myosin
Auteur: Gill, T.A.
Chan, J.K.
Phonchareon, K.F.
Paulson, A.T.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 25 (1992) nr. 5 pagina's 9 p.
Jaar: 1992
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland