Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 89 van 108 gevonden artikelen
 
 
  Proteomic analysis of duck meat: Effect of air-drying time on key aroma formation
 
 
Titel: Proteomic analysis of duck meat: Effect of air-drying time on key aroma formation
Auteur: Liu, Huan
Li, Qianqian
Li, Wenjing
Zhang, Xinhe
Yu, Jiangyan
Zhao, Yingxin
Roy, Bimol C.
Dong, Li
Li, Junke
Zhang, Fengxue
Li, Jianxun
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 217 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 89 van 108 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland