Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 82 van 108 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical, nutritional, and sensory properties of ready-to-eat whole grain bean snacks
 
 
Titel: Physicochemical, nutritional, and sensory properties of ready-to-eat whole grain bean snacks
Auteur: Pena, Francielle Barbosa
Silva, Andressa Alvarenga
Theodoro, Jaqueline Maciel Vieira
Santos, Monique Barreto
de Carvalho, Carlos Wanderlei Piler
Martino, Hércia Stampini Duarte
da Silva, Bárbara Pereira
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 217 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 82 van 108 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland