Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 108 gevonden artikelen
 
 
  An approach combining alfalfa seeds and biotechnological methods to enhance wheat bread quality: Nutritional, antioxidant, spectroscopic and sensory aspects
 
 
Titel: An approach combining alfalfa seeds and biotechnological methods to enhance wheat bread quality: Nutritional, antioxidant, spectroscopic and sensory aspects
Auteur: Djordjević, Marijana
Djordjević, Miljana
Spychaj, Radosław
Pejcz, Ewa
Stupar, Alena
Perović, Lidija
Pavličević, Jelena
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 217 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 108 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland