Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 62 van 108 gevonden artikelen
 
 
  Improving soy sauce quality via co-fermentation with indigenous Tetragenococcus: Reducing biogenic amines and enhancing flavor
 
 
Titel: Improving soy sauce quality via co-fermentation with indigenous Tetragenococcus: Reducing biogenic amines and enhancing flavor
Auteur: Wu, Shiyu
Sun, Zhenxiao
Guo, Jian
Li, Dongmei
Lin, Xinping
Zhang, Sufang
Ji, Chaofan
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 217 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 62 van 108 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland