Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 58 van 108 gevonden artikelen
 
 
  Impact of salt and alkali on the cooking quality of noodles with different wheat starch granule sizes and the underlying mechanisms
 
 
Titel: Impact of salt and alkali on the cooking quality of noodles with different wheat starch granule sizes and the underlying mechanisms
Auteur: Shang, Jiaying
Liu, Chong
Li, Limin
Zhang, Xiaohui
Zhao, Bo
Zheng, Xueling
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 217 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 58 van 108 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland