Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 54 van 108 gevonden artikelen
 
 
  Hydrogels to reduce the pH in wines: Effects on phenolic composition and chromatic characteristics
 
 
Titel: Hydrogels to reduce the pH in wines: Effects on phenolic composition and chromatic characteristics
Auteur: Paniagua-Martínez, Tania
Andreu, Carlos M.
Carrasquero Durán, Armando
Fernández-González, Mónica
Gómez-Alonso, Sergio
González, Viviana Jehová
Pérez-Navarro, José
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 217 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 54 van 108 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland