Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 108 gevonden artikelen
 
 
  A 3D point cloud and deep learning based automated process for quantifying multi-scale phenotypes in sliced bread
 
 
Titel: A 3D point cloud and deep learning based automated process for quantifying multi-scale phenotypes in sliced bread
Auteur: Zhou, Honghao
Zhang, Jungao
Zhou, Qin
Wang, Xinru
Min, Haijiang
Qin, Bingxi
Liang, Shaowei
Wang, Xiao
Zhong, Yingxin
Cai, Jian
Huang, Mei
Li, Qing
Jiang, Dong
Chen, Jiawei
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 217 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 108 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland