Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 46 van 108 gevonden artikelen
 
 
  Fermentation of second cheese whey by Propionibacterium freudenreichii: Metabolomic profiling and pathway insights for valorization
 
 
Titel: Fermentation of second cheese whey by Propionibacterium freudenreichii: Metabolomic profiling and pathway insights for valorization
Auteur: Rocchetti, Gabriele
Fancello, Francesco
Zara, Giacomo
Hatami, Forough
Coronas, Roberta
Petretto, Giacomo Luigi
Errico, Michela
Lucini, Luigi
Gallo, Antonio
Mannazzu, Ilaria
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 217 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 46 van 108 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland