Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 39 van 108 gevonden artikelen
 
 
  Effects of replacing sucrose and blending extrusion modified flours on the eating quality of highland barley sugar-crisp cookies
 
 
Titel: Effects of replacing sucrose and blending extrusion modified flours on the eating quality of highland barley sugar-crisp cookies
Auteur: Wu, Di
Xu, Tongtong
Sun, Yue
Ge, Fei
Wang, Yang
Cheng, Weiwei
Liu, Jun
Yang, Peiqiang
Tang, Xiaozhi
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 217 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 39 van 108 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland