Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 108 gevonden artikelen
 
 
  Effect of hydroxycinnamic acids on ester-improving and aroma-enhancing of Cabernet Sauvignon red wine and its mechanism
 
 
Titel: Effect of hydroxycinnamic acids on ester-improving and aroma-enhancing of Cabernet Sauvignon red wine and its mechanism
Auteur: Wu, Lulu
Zheng, Fujing
Li, Huiying
Prejanò, Mario
Marino, Tiziana
Russo, Nino
Tao, Yongsheng
Li, Yunkui
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 217 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 108 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland