Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 7 gevonden artikelen
 
 
  Influence of extraction pH on protein structure, functionality, hydrolysis, and antioxidant activity of Bayo bean (Phaseolus vulgaris L.) protein concentrates
 
 
Titel: Influence of extraction pH on protein structure, functionality, hydrolysis, and antioxidant activity of Bayo bean (Phaseolus vulgaris L.) protein concentrates
Auteur: Huerta-Rodriguez, Erick
Chuck-Hernandez, Cristina
Luna-Vital, Diego
Amador-Espejo, Genaro G.
Martinez-Fierro, Margarita L.
Rocha-PizaƱa, Maria
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 215 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 7 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland