Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 78 van 87 gevonden artikelen
 
 
  Understanding freezing-induced changes in the protein and fat phases of aged Gouda cheese using Fourier transform infrared and Raman spectroscopy
 
 
Titel: Understanding freezing-induced changes in the protein and fat phases of aged Gouda cheese using Fourier transform infrared and Raman spectroscopy
Auteur: Digvijay, Digvijay
Huppertz, Thom
Kelly, Alan L.
Lamichhane, Prabin
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 214 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 78 van 87 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland