Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 73 van 87 gevonden artikelen
 
 
  Studying the influence of milk processing on two relaxation components of aged cheeses through benchtop FFC-NMR analysis
 
 
Titel: Studying the influence of milk processing on two relaxation components of aged cheeses through benchtop FFC-NMR analysis
Auteur: Nagmutdinova, Anastasiia
Brizi, Leonardo
Bortolotti, Villiam
Ferrante, Gianni
Zama, Fabiana
Landi, Germana
Anedda, Roberto
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 214 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 73 van 87 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland