Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 87 gevonden artikelen
 
 
  Difference in mechanism of gelatinization and transparency among chicken, pigeon and turtle egg white thermogels
 
 
Titel: Difference in mechanism of gelatinization and transparency among chicken, pigeon and turtle egg white thermogels
Auteur: Xiang, Xiaole
Li, Zixiao
Lu, Xinhong
Chen, Le
Dong, Shiqin
He, Yu
Yu, Meijuan
Li, Shugang
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 214 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 87 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland