Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 87 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of aroma active compounds and microbial communities in spontaneously fermented Vitis quinquangularis wines
 
 
Titel: Characterization of aroma active compounds and microbial communities in spontaneously fermented Vitis quinquangularis wines
Auteur: Li, Siqi
Rao, Chuanyan
Zang, Xiaomin
Yang, Ying
Yang, Weixi
Huang, Xiaochuan
Li, Jiemin
Sun, Jian
Liu, Yanlin
Ye, Dongqing
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 214 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 87 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland