Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 50 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Study on plant-based proteins and their complexes in improving food foam system: A review
 
 
Titel: Study on plant-based proteins and their complexes in improving food foam system: A review
Auteur: Jin, Chengming
Zhu, Ling
Zhang, Hui
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 212 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 50 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland