Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 36 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Mimicking the properties of commercial chocolate mousses using plant proteins as foaming stabilisers. Texture, rheology, color and proton mobility
 
 
Titel: Mimicking the properties of commercial chocolate mousses using plant proteins as foaming stabilisers. Texture, rheology, color and proton mobility
Auteur: Czaja, Tomasz Pawel
Beldring, Sigrid Nørgaard
Renaud, Camille
Engelsen, Søren Balling
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 212 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 36 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland