Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Dynamic changes of stomatal distribution, protein structural and liquor properties of oat dough during the fermentation process affected by moderately gelatinized oat flour
 
 
Titel: Dynamic changes of stomatal distribution, protein structural and liquor properties of oat dough during the fermentation process affected by moderately gelatinized oat flour
Auteur: Qian, Xiaojie
Zhang, Lingfang
Sun, Binghua
Ma, Sen
Liu, Chong
Wang, Xiaoxi
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 212 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland