Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Decreasing the pH value would improve the swallowing characteristics of whey protein isolate-enriched thickened fluids for dysphagia populations
 
 
Titel: Decreasing the pH value would improve the swallowing characteristics of whey protein isolate-enriched thickened fluids for dysphagia populations
Auteur: Cheng, Zihang
Wang, Kedu
Qiao, Dongling
Li, Bowen
Zhao, Siming
Zhang, Binjia
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 212 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland