Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 92 van 104 gevonden artikelen
 
 
  The regulatory network on characteristic aroma formation during the processing of Meizhan oolong tea
 
 
Titel: The regulatory network on characteristic aroma formation during the processing of Meizhan oolong tea
Auteur: Ou, Xiaoxi
Li, Qiuming
Yu, Xinru
Hao, Yunzhi
He, Jihang
Liang, Jingjing
Zheng, Yucheng
Sun, Yun
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 211 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 92 van 104 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland