Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 76 van 104 gevonden artikelen
 
 
  Preparation, characterization and potential mechanisms of 3D-printed meat analogs based on soy protein isolate-wheat gluten protein by L-cysteine cross-linking
 
 
Titel: Preparation, characterization and potential mechanisms of 3D-printed meat analogs based on soy protein isolate-wheat gluten protein by L-cysteine cross-linking
Auteur: Cheng, Zhi
Qiu, Yue
He, Xinglan
Yang, Ruizhi
Zhao, Liyan
Zhang, Gaopeng
Zhang, Jianyou
Ding, Yuting
Lyu, Fei
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 211 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 76 van 104 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland