Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 60 van 104 gevonden artikelen
 
 
  Metabolic interactions between Lactococcus lactis and commercial starter cultures enhances the quality and flavor of fermented milk
 
 
Titel: Metabolic interactions between Lactococcus lactis and commercial starter cultures enhances the quality and flavor of fermented milk
Auteur: Guo, Xinyu
Yu, Leilei
Liu, Yang
Xiao, Meifang
Zhang, Chengcheng
Zhao, Jianxin
Chen, Wei
Tian, Fengwei
Zhai, Qixiao
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 211 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 60 van 104 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland