Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 53 van 104 gevonden artikelen
 
 
  Integrated analysis of characteristic volatile flavor formation mechanisms in probiotic co-fermented cheese by untargeted metabolomics and sensory predictive modeling
 
 
Titel: Integrated analysis of characteristic volatile flavor formation mechanisms in probiotic co-fermented cheese by untargeted metabolomics and sensory predictive modeling
Auteur: Zhang, Xin
Zheng, Yuanrong
Liu, Zhenmin
Su, Miya
Wu, Zhengjun
Xu, Xingmin
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 211 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 53 van 104 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland