Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 40 van 104 gevonden artikelen
 
 
  Formation of volatile compounds in mutton during air fryer roasted mutton by means of GC–MS and GC-IMS
 
 
Titel: Formation of volatile compounds in mutton during air fryer roasted mutton by means of GC–MS and GC-IMS
Auteur: Hua, Weiming
Liu, Huan
Fei, Qichao
Wu, Jincheng
Wei, Xiangru
Ebaid, Matta
Tao, Runmi
Liu, Dengyong
Gai, Shengmei
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 211 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 40 van 104 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland