Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 104 gevonden artikelen
 
 
  A layer-by-layer protein-polysaccharides emulsion enhances the bioavailability of butyrospermol in camellia oil
 
 
Titel: A layer-by-layer protein-polysaccharides emulsion enhances the bioavailability of butyrospermol in camellia oil
Auteur: Li, Yonglin
Zhou, Shengmin
Qiang, Jie
Cao, Yongsheng
Qu, Guoyi
Gao, Yuan
Li, Qi
Yu, Xiuzhu
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 211 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 104 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland