Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 104 gevonden artikelen
 
 
  Development and characterization of soy protein isolate-based emulsion films with green sichuan pepper essential oil: Functional and structural insights
 
 
Titel: Development and characterization of soy protein isolate-based emulsion films with green sichuan pepper essential oil: Functional and structural insights
Auteur: Huo, Jinjie
Wang, Lishuang
Su, Shuang
Yu, Xiaoshuai
Duan, Yumin
Wang, Peng
Xiao, Zhigang
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 211 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 104 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland