Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 104 gevonden artikelen
 
 
  Controlled release and stability enhancement of cinnamon essential oil in glutathione-modified soy protein particles: Its antimicrobial application for fresh-cut cantaloupe
 
 
Titel: Controlled release and stability enhancement of cinnamon essential oil in glutathione-modified soy protein particles: Its antimicrobial application for fresh-cut cantaloupe
Auteur: Liu, Lingling
Zhang, Yueyue
Jin, Linxuan
Abdollahi, Mehdi
Zhao, Guoliang
Venkatachalam, Karthikeyan
Ban, Zhaojun
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 211 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 104 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland