Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Use of Starmerella bacillaris and Hanseniaspora uvarum sequential fermentation with Saccharomyces cerevisiae to reduce putrescine and cadaverine and improve aroma profiles of wines
 
 
Titel: Use of Starmerella bacillaris and Hanseniaspora uvarum sequential fermentation with Saccharomyces cerevisiae to reduce putrescine and cadaverine and improve aroma profiles of wines
Auteur: Han, Bing
Tang, Yunyu
Xie, Yiding
Liu, Haiyue
Zhou, Hui
Zheng, Xiaolin
Zhan, Jicheng
Huang, Weidong
You, Yilin
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 210 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland