Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 95 van 100 gevonden artikelen
 
 
  Tailoring the physico-chemical properties and VOCs of pea-based fermented beverages through Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus and Streptococcus thermophilus fermentation
 
 
Titel: Tailoring the physico-chemical properties and VOCs of pea-based fermented beverages through Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus and Streptococcus thermophilus fermentation
Auteur: Alinovi, Marcello
Bancalari, Elena
Monica, Saverio
Del Vecchio, Lorenzo
Cirlini, Martina
Chiavaro, Emma
Bot, Francesca
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 209 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 95 van 100 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland