Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 100 gevonden artikelen
 
 
  Characterizing and decoding the dynamic alterations of volatile organic compounds and non-volatile metabolites of dark tea by solid-state fermentation with Penicillium polonicum based on GC–MS, GC-IMS, HPLC, E-nose and E-tongue
 
 
Titel: Characterizing and decoding the dynamic alterations of volatile organic compounds and non-volatile metabolites of dark tea by solid-state fermentation with Penicillium polonicum based on GC–MS, GC-IMS, HPLC, E-nose and E-tongue
Auteur: Zhang, Xilu
Lu, Xingjun
He, Cheng
Chen, Yulian
Wang, Yuanliang
Hu, Lin
Qing, Qing
Zhu, Mingzhi
Liu, Zhonghua
Xiao, Yu
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 209 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 100 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland