Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 100 gevonden artikelen
 
 
  Changes in volatile flavor compounds and metabolites during processing of Ginger milk curd from buffalo milk by GC-IMS and LC-MS
 
 
Titel: Changes in volatile flavor compounds and metabolites during processing of Ginger milk curd from buffalo milk by GC-IMS and LC-MS
Auteur: Xu, Dingyun
Li, Chuan
Lan, Hong
Cui, Kuiqing
Li, Ling
Luo, Xier
Qi, Hao
Liu, Qingyou
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 209 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 100 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland