Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 81 van 108 gevonden artikelen
 
 
  Oral processing of meat-flavour textured soy proteins – Part I: Bolus properties and relationships with the texture profile analysis of the products
 
 
Titel: Oral processing of meat-flavour textured soy proteins – Part I: Bolus properties and relationships with the texture profile analysis of the products
Auteur: Conti, Ana Carolina
Septier, Chantal
Denimal, Emmanuel
Labouré, Hélène
Salles, Christian
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 208 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 81 van 108 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland