Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 72 van 108 gevonden artikelen
 
 
  Methods and instruments for the evaluation of food texture: Advances and perspectives
 
 
Titel: Methods and instruments for the evaluation of food texture: Advances and perspectives
Auteur: Huang, Liwen
Fan, Jie
Han, Chaoyue
Du, Chengjin
Wei, Zhenbo
Du, Dongdong
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 208 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 72 van 108 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland