Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 60 van 108 gevonden artikelen
 
 
  Identification of key aroma compounds contributing to the pleasurable sensory experience of white Peony tea using GC–MS, computational modeling, and sensory evaluation
 
 
Titel: Identification of key aroma compounds contributing to the pleasurable sensory experience of white Peony tea using GC–MS, computational modeling, and sensory evaluation
Auteur: Wu, Weiwei
Zheng, Zhiqiang
Wang, Zhihui
He, Biyun
Du, Siqing
Zeng, Wen
Sun, Weijiang
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 208 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 60 van 108 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland