Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 36 van 108 gevonden artikelen
 
 
  Effects of oligosaccharides, sodium carboxymethyl cellulose and D-allulose on thermomechanical, rheological, fermentation properties of sugar-reduced dough
 
 
Titel: Effects of oligosaccharides, sodium carboxymethyl cellulose and D-allulose on thermomechanical, rheological, fermentation properties of sugar-reduced dough
Auteur: Xiao, Zirou
Wu, Shuang
Liang, Hongshan
Li, Bin
Li, Jing
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 208 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 36 van 108 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland