Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 108 gevonden artikelen
 
 
  Detecting carob powder adulteration in cocoa using near and mid-infrared spectroscopy: A comprehensive classification and regression analysis
 
 
Titel: Detecting carob powder adulteration in cocoa using near and mid-infrared spectroscopy: A comprehensive classification and regression analysis
Auteur: Turgut, Sebahattin Serhat
Ayvaz, Huseyin
Dogan, Muhammed Ali
Marín, Dolores Pérez
Menevseoglu, Ahmed
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 208 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 108 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland