Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 51 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical properties and texture of polymerized whey protein-auric polysaccharide and its incorporation into goat milk yogurt
 
 
Titel: Physicochemical properties and texture of polymerized whey protein-auric polysaccharide and its incorporation into goat milk yogurt
Auteur: Zhu, Yujia
Luo, Zhanjun
Xiang, Huiyu
Jiang, Yuqi
Wang, Ziqian
Jiang, Zhimo
Sun, Xiaomeng
Wang, Xibo
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 206 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 51 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland